G: En del (läs:jäkla massa!I) kvar att göra

Det är otroligt hur olika man kan se på samma sak.
Jag tycker vi har enormt mycket kvar att göra, medan LK tycker att vi ligger alldeles utmärkt i planeringen.
Det finns hur mycket som helst att göra!! Därför blir detta blogginlägg väldigt kort och jag återgår till vardagens bestyr!
Hopphaaaaj!

G: 4 veckor kvar nu och Second Hand fynd!

Tiden går fort och det är fortfarande mycket kvar att göra
Jag tror inte att jag inser hur lite tid jag har på mig att skriva ner listor på telefonnummer, rensa garderoberna, sälja överflödiga prylar. Istället har jag gjort tvärtom! Jag har handlat på Second Hand :) Pingstkyrkan öppnade en ny butik i Helsingborg idag och det var en massa folk som stod utanför och bara väntade på att få komma in och fynda. Jag tänkte att jag skulle komma därifrån med sådär 2-3 plagg, men jag hade fel...det blev mycket mer än så!! Jag som sa att jag inte skulle handla några kläder innan vi åker till Barcelona...hur svårt kan det vara???!!!

G: 5 veckor kvar nu!!

Om mindre än 5 veckor är vår nya bostadsort Barcelona!

Veckan har börjat lite sådär för min del. En lagning och en bit tand gick av i söndags kväll, så det blev ett tandläkarbesök på måndagen. Inte billigt kan jag säga!! Ska dit på fredag igen, för jag behöver kolla min tänder innan resan. Förhoppningsvis så har jag inga hål!! Snart har man ju slängt ut en delad månadshyra i Barcelona :(
Det intressanta är att jag fortfarande inte kan tugga på den sidan som lagningen gick isönder, trots att den är repererad, så det får de ta och fixa på fredag!!
Vi har lånat boken Lonely Planet Barcelona, som innehåller en massa nyttig och intressant information om Barcelona.
Det finns ju hur stort utbud som helst i staden! Inte en chans att man sitter uttråkad i sin lägenhet!!

G: Födelsedagskalas och val av kläder

Igår var vi på ett 40-årskalas och idag är det välja kläder inför Barcelona som gäller.
Vi firade min mammas sambos syster med en överraskningsfest. Det bjöds på god holländsk mat och trevligt sällskap. Det blev en hel del rosevin med. Jag brukar inte dricka särskilt mycket eller ofta, men det var det godaste rosevin jag har druckit. Det hetter POrtugesischer Rose Lieblich, importerat från Holland och okänt för Systembolaget tyvärr :(
Idag har jag börjat välja kläder inför resan till Barcelona. Jag tror inte att jag har valt sådär överdrivet mycket kläder faktiskt! Bedöm själv på bilden! Det kommer iofs att slinka ner någon kavaj, någon jacka, handväskor och skor, så det blir kanske för mycket ändå? Vinterjackan kan jag iofs ha på mig när jag åker. Det kan nog behövas!

RSS 2.0