G: Godmorgon Barcelona!! (Dag 2)

Godmorgon eller som man säger i Spanien: Buenos Dias!

Det har varit en riktig slappemorgon! Jag somnade vid midnatt igår och Linus runt 1, då vi tittade på Presidents Cup på datorn. För er som inte vet vad det är, kan jag berätta att det är en golftävling (i år i Australien) där USA tävlar mot övriga världen (förutom europeer).
Vi vaknade halv 10 och det är först nu halv 1 som vi drar oss ur sängen. Vi har läst, pratat, stretchat, surfat på internet etc. Men sådana här morgonar kommer det inte att vara sen. Målet är att gå upp tidigt och göra yoga på terassen eller liknande. Men som sagt, vi har bestämt oss för att ta det lugnt (extremt lugnt) första dagarna/veckan.


Jag sov lite bättre inatt. Vaknade 5 gånger istället för 25! Stoppade 4 tjocka tröjor, sommartäcke och en tjock halsduk under. Men det får bli en bäddmadrass ändå hälsar tanten!! :)


Vad som står på schemat idag? I Spanien existerar inte det ordet :P Det blir väl lite mer rundvandring. Metron kan vänta lite.


Vi har iaf bestämt oss för att stanna i den här lägenheten fram till nyår, sen får vi se. Kanske stannar vi här hela vistelsen? Det märker vi! Men fram till nyår bor vi här i området Maragall i alla fall!

Det blir kanske en uppdatering av bloggen även ikväll, lite beroende på vad vi får för oss att hitta på idag!

Kram till er alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0